رئیس سازمان آتش نشانی و خدملات ایمنی شهرداری رباط کریم از آتش گرفتن پژو 405 براثر نشت گاز سی ان جی، بعلت دستکاری عامل انسانی خبرداد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رباط کریم، حمید رزاقی با اشاره به کارخانه ای بودن CNG این خودرو ادامه داد: عصر امروز 6 نفر از مقابل مرکز واکسیناسیون رباط کریم، بی خبر از نشتی گاز، سوار خودرو مذکور شده که با اولین استارت، خودرو دچار حریق و انفجار خفیف میشود.
ایشان با توجه به اینکه اکیپ عملیاتی سازمان، بمحض دریافت گزارش حریق، به محل حادثه اعزام شدند افزود: خوشبختانه هر 6 سرنشین بلافاصله خودرو را ترک کرده و در این حادثه بجز خسارت مالی که بر خودرو وارد شد، خسارت جانی و یا مصدومی گزارش نشد.
رزاقی علت این حادثه را دستکاری قسمت CNG خودرو توسط فردی غیر متخصص که ظاهرا از اقوام راننده نیز بوده است عنوان کرد و بیان داشت: شهروندان محترم برای تعمیر قسمتهای خطرساز خودرو، مخصوصا قسمت سی ان جی خودرو، حتما به مراکز فنی و تخصصی مجاز مراجعه نمایند و از دستکاری آن به هر نحوی پرهیز کنند تا شاهد اینگونه حوادثی نباشیم.
نظرات (0)